• 2310696825

Καλωσορίσατε στον Μελένιο

 

Ο παιδικός σταθμός ΜΕΛΕΝΙΟΣ λειτουργεί απο το 2003 και στεγάζεται σε μία όμορφη μονοκατοικία, στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου, με άνετους χώρους και 1000τ.μ. αυλή.

Δημιουργήσαμε ένα χώρο με πολλή αγάπη, μεράκι και προσωπική δουλειά, όπου χαιρόμαστε να εργαζόμαστε και να φιλοξενήσουμε τα παιδιά σας. Για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, είναι απαραίτητο ένα ευχάριστο, δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα εκφραστούν ελεύθερα, θα αποκτήσουν καινούργιους φίλους, θα μάθουν να αυτοεξυπηρετούνται και θα προετοιμαστούν για το δημοτικό.


Το κατάλληλο περιβάλλον του Μελένιου θα ενθουσιάσει το παιδί σας και θα του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται. Το έμπειρό προσωπικό του, θα το προετοιμάσει με τις καλύτερες μεθόδους της σύγχρονης προσχολικής αγωγής.


Σκοπός μας είναι η παροχή φροντίδας, αγωγής και εκπαίδευσης αναλόγως με την ηλικία του παιδιού, με στόχο τη σωματική, νοητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη, που αποβλέπει στη δημιουργία ατόμων ικανών να συνεργάζονται, να σέβονται τους άλλους, να δημιουργούν, να ερευνούν, να σκέφτονται, να κρίνουν.

Share
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πλήρη Διατροφή

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…